Home > Http Error > Http Error When Uploading Images To Wordpress 3.6

Http Error When Uploading Images To Wordpress 3.6

From my tests it seems to be a dimensions issue, not a file size issue. when uploading images' is closed to new replies. Ismael January 30, 2015 at 12:46 pm #388251 eng257Participant Hi Guys, I am having a similar issue but my files are only kb in size. I always use .user.ini, per GD, but one time it caused other issues and ‘broke' the site. navigate here

My stats: ----------- PHP Version: 5.4.40 MySQL Version: 5.6.23 Web Server Info: Apache WordPress Memory Limit: 128MB PHP Safe Mode: No PHP Memory Limit: 128M PHP Upload Max Size: 150M PHP Looking for something that looks nice and is easy to extend :) 11:00:25 PM October 09, 2016Enfold Version 3.6: A healthy update ;) https://t.co/knKqi4WgRZ #wordpress #gym #app #health https://t.co/eUIlkeKof0 06:01:12 PM Also, these files are not large at all. Login provided (Purchase code hidden if logged out) -theme-error/#post-378731″>here is no longer working, please re-check.

I am getting an http error every time I try an upload. You don't have acces to that level of the server to change MaxRequestLen. –markratledge Apr 28 '14 at 15:20 I'm beginning to realise that about 1&1. Please make sure that the wp-content/uploads folder has the correct file permission. that will work.

I hope the update fixed the issue. :) Best regards, Ismael Author Posts Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total) You must be logged in to reply to WHY HAS MY PROBLEM (see above) BEEN IGNORED? January 30, 2015 at 11:41 pm #388613 JosueModerator Hi! There’s a maximum upload size on the Media panel.

Rikard April 28, 2015 at 5:38 pm #436225 jeffhd1ckeyParticipant This reply has been marked as private. Thank you folks... –The CodeBlaster Jun 7 at 16:54 Could you explain why it works? This is happening on both of the Enfold sites that I'm working on recreating. http://stackoverflow.com/questions/23343691/http-error-when-uploading-an-image-via-the-wordpress-media-uploader Find someone else.

SOAP Client: Your server has the SOAP Client enabled. danielac2 @danielac2 6 months ago I had the same problem after updating to WP 4.5 and solution 1 worked for me. Exactly. Can anyone help?

If this is a common Enfold installation issue then we would have 50,000++ inquiries regarding this specific issue but we don't. http://www.kriesi.at/support/topic/workaround-for-http-error-when-uploading-images-to-enfold/ Not sure where to go from here. we have a solution? Looking for something that looks nice and is easy to extend :) 11:00:25 PM October 09, 2016Enfold Version 3.6: A healthy update ;) https://t.co/knKqi4WgRZ #wordpress #gym #app #health https://t.co/eUIlkeKof0 06:01:12 PM

Thanks!! check over here It happens ONLY with Enfold. There is one other thing about the GoDaddy hosting that you may need to resolve this. You may want to include that in your foundational theme files as an added measure since SO MANY people use them for hosting.

I receive the HTTP error when trying to upload small images (.jpg and .png files). Initially it is "webpic'1_1.jpg" and i removed " ' " and changed to "webpic1_1.jpg". My page editor looks weird also - even still. http://permamatrix.net/http-error/http-error-when-uploading-images-to-wordpress-3-5-1.html Please get back to us after.

Also increase the max upload file size: http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/ (Purchase code hidden if logged out) - (Purchase code hidden if logged out) / Let me know if you need further assistance. The .user.ini works on sub-directories, and the .php.ini if placed in the root directory applies to all sub-directories. (As defined by GD rep, I have not confirmed this.) If you experienced Talk about a mystery!!

I did notice two errors in my new PHP log which related to ACF, but I can't confirm if they are related to my HTTP Upload Error yet: [18-Sep-2013 20:55:55 UTC]

I can't seem to trace the issue at all. Just add the following code Functions.php file. Are you on Go Daddy Managed WordPress or just another regular plan? I disabled all plugins, switched to a default theme, but nothing worked until I found this thread and tried Ahir's first solution.

If not then you are getting cached results. - If clearing your cache did not work then you could try to add the following code to the bottom of the themes lxxiii @lxxiii 6 months ago My host provider gave me this line to add to the .htaccess file. We are going through every thread, first in, first out. weblink April 28, 2016 at 4:27 pm #623868 goldengate415Participant Yes, Faye, I agree… I hope Kriesi takes this one on, but I'm guessing he's busy with all the upgrade issues… I would

Solution 1 worked perfect, solved the http error for wp 4.5. I hope this helps. April 27, 2016 at 10:26 pm #623374 FayeMcCParticipant Thank you for your help. works on windows 10 share|improve this answer answered May 23 at 21:46 lukas 1 add a comment| up vote 0 down vote I had an issue where any files over 100k

I need to add or update an image gallery but when I select the images and start uploading it, it takes more time than usual and then I get the following: Will I have to SSH into the backend, or is there an easier way? Add this to the child theme function.php add_filter( ‘wp_image_editors', ‘change_graphic_lib' ); function change_graphic_lib($array) {return array( ‘WP_Image_Editor_GD', ‘WP_Image_Editor_Imagick' );} All the best! Do you see any error in the browser console when you switch to the advance layout builder?

April 29, 2016 at 12:11 am #624062 goldengate415Participant I spoke too soon. I have a couple of websites now with enfold and I have to upload each image 10 times before getting it up without error. Sorry to ask this basic question but how to I add the code suggested to the child theme function? Best regards, Josue December 8, 2015 at 11:41 am #548651 MarikaZollParticipant Only few, maybe 1 out of 5 images are possible to upload, regardless of size of type December 8, 2015

This is a theme specific issue. Please post the url to the site and the login credentials. Thanks, Rikard May 5, 2016 at 1:36 pm #627809 IntellParticipant Yigit's code in the functions.php worked!!! wp-config This file requires a line-item add in the code: /** WordPress upload */ define( ‘WP_MEMORY_LIMIT', ‘512M' ); Kriesi … please confirm these for your users.

Regarding mod_security - I tried creating the .htaccess file in /wp-admin/ but that seemed to have no effect. –henrywright Apr 28 '14 at 14:50 Ask your host; they have The login is below – please see if you can fix this issue. It doesn't happen on every upload and if I check the media library after the error, it appears the the image was uploaded.