Home > Http Error > Http Error 406 Not Acceptable Blackberry

Http Error 406 Not Acceptable Blackberry

I am gonna clear everything now, and try again. Log in or register to post comments 406 error: maybe the content type? TN19428: ‘907: Invalid COD HTTP Error 406: Not Acceptable’ error message is seen on the Blackberry device while installing MicroStrategy Mobile 8.1.x from a website Started ‎09-17-2008 by Ashish843037 Modified ‎09-17-2008 details of my devicefollow:I have compiled and generated deliverables for the following sample project included inthe BlackBerry JDE in (2) different Environments. navigate here

Right click and select properties for the 'default web site.' Make sure that the mappings are set at the default web site level and not just at the desired website level. Receive an HTTP data stream back from the Web server in response. Offline « how to retrieve the user selected time range in the Blackberry calendar ?? | page down Scroll in a screen » Thread Tools Show Printable Version Email this Free never tasted like pudding. https://supportforums.blackberry.com/t5/Java-Development/907-Invalid-COD-HTTP-Error-406-Not-Acceptable/td-p/1145051

Select HTTP Headers. I will report it as a bug... Add Thread to del.icio.us Bookmark in Technorati Tweet this thread Skip to main content Skip to search Main Menu Drupal.org home Download & Extend Community Documentation Support Jobs Marketplace About Return I've ran into many problems caused by file caching.

radiobuzzer commented December 11, 2005 at 6:40pm I used the Mozilla LiveHeaders addon to browse the headers sent along with the settings page, both before and after clicking the Submit button. This error occurs in the final step above when the client receives an HTTP status code that it recognises as '406'. Danilo u suggested it was a configuration pblm with the http server (http://dev.blackberry.wordpress.org/2010/10/15/version-1-4-4-beta/). The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.

For example, a browser may only accept back types of data (HTML files, GIF files etc.) it knows how to process. Thank you for the reminder about the cache though. ACTION: If using IIS, follow the steps below to configure the two MIME types: Open IIS administration console. https://community.microstrategy.com/t5/Mobile/TN19428-907-Invalid-COD-HTTP-Error-406-Not-Acceptable-error/ta-p/179636 To find what you're after, use the search box below or choose a category to view listed questions.

Though, the page has a content type (line 9) defined as application/x-www-form-urlencoded. I had similar issue with my OTA deployment. I have also tried other programs. If the client is not a Web browser, then anyone can only investigate the problem by looking at the Accept headers generated by the client system and the data stream returned

Visitor Comments No visitor comments posted. http://www.blackberryforums.com/developer-forum/152551-trouble-installing-cod-over-air-907-invalid-cod-http-error-406-not-acceptable.html If you figure it out, let me know your fix ? Your site is actually very very fast. This lookup (conversion of IP name to IP address) is provided by domain name servers (DNSs).

I modified the /tmp setting to just 'tmp' and now it works fine. check over here the file formats it understands. MyReactions Can you still feel the butterflies? I tried going directly to my COD files, and these downloaded fine.

If there any in the host. It happened when I post something with the phrase "/dev/" or "/etc/"! Could you please try pressing login, any username or pass. his comment is here Do you have access to any kind of server error logs?

Eclipse created one cod file in the standard deliverable folder which I tried both as one file, and also extracted the seperate cod files from. www.comberonline.org Log in or register to post comments i have this problem too when I write "/dev/" or "/etc/"! Reply

Forum BlackBerry Developers Developers Lounge 907 invalid COD HTTP Error 406 not acceptable « Load Project -> Can't Connect | New developer feedback » Posting Permissions

We take pride in our unbiased content, however do occasionally receive free products from vendors that we review or discuss.

Rewriting a slash to & #47; solves my problem. (Hmm... Fixing 406 errors - CheckUpDown Our service monitors your site for HTTP errors like 406. If you can reproduce the error each time explain which steps need to be followed to achieve the error. Thanks!! --Gabriel Find .m. * Posts: 15,514 Threads: 5 Joined: Aug 2011 Reputation: 1,706 #2 10-10-2013, 08:19 AM see replies here (if you haven't seen it earlier) Find « Next Oldest

We're talking about a 4.6.3 drupal, automatically install by my cpanel. Would you like to... Maybe for security or sanitation purposes, etc.. weblink Find Matt Imitate and water down Posts: 34,640 Threads: 385 Joined: Apr 2008 Reputation: 549 #8 09-25-2013, 06:00 PM What's the full URL you're on when it happens?

so it seems that the Drupal site doesn't suffer from this problem!) SecFilterEngine Off I failed to find any proper documentation for this (even from the Apache site), but somehow found I have two AT&T devices: 8110 Pearl - v4.3.0.93 8320 Curve - v4.2.2.89 The program I am using to diagnose the problem is the RIM HelloWorldDemo included in the JDE 4.5. BBRY John Chen: BlackBerry QWERTY keyboard will live on BBRY John Chen: We will have BlackBerry devices Another One Here's a look at the DTEK60 from all angles Built by TCL however, when i attempt to download to mydevice, i receive identical errors during download.

For some reason this leading slash was creating some chaos in the headers passed from the apache to the browser. RedHat Certified Systems Administrator IcyBoards - FREE Hosting for MyBB T1Hosting - Fast & Reliable cPanel Hosting Find https Member Posts: 122 Threads: 37 Joined: Jun 2013 Reputation: 0 #7 09-25-2013, Is the site publically available so that someone can confirm the bug? Thank you in advance dahzio Member Nov 6, 2010, 11:32 PM found the solution at: http://twofishcreative.com/michael/blog/wordpress-atompub-faq-1 Topic Closed This topic has been closed to new replies.

I have other sites hosted on that hosting, nothing wrong with those. When trying to upload a picture with my post i get the error "AtomPub Error - http error 406 - not acceptable". Have I missed something obvious? in both environments, i received NOERRORS when building and linking the app.

Contact Us - BlackBerryForums.com - Archive - Top LinkBack LinkBack URL About LinkBacks Bookmark & Share Digg this Thread! http://gyazo.com/7d134cad628de4d4a41c37d466fe6b26 Find spork985 Posting Freak Posts: 850 Threads: 48 Joined: Jun 2009 Reputation: 42 #4 09-25-2013, 03:26 PM That's an odd error I've never seen before http://www.checkupdown.com/status/E406.html Is your host trying