Home > Http Error > Http Error 400 Citrix Web Interface

Http Error 400 Citrix Web Interface

IE security maybe? Malfunction on web interface management console Started by Richard Semock , 26 July 2010 - 04:18 PM Login to Reply Page 1 of 2 1 2 20 replies to this I have submitted a change request to correct the the entry to: \Inetpub\AdminScripts\ctxadmin.Regards,Fred 1359-261742-1447995 Back to top Tim Raber Members #6 Tim Raber 1 posts Posted 28 April 2010 - 06:49 try to repair citrix website. 1242-270983-1483412 Back to top Richard Semock Members #11 Richard Semock 70 posts Posted 28 July 2010 - 07:27 PM The iis log claims citrix/xenapp url is this contact form

can you post 'Diagonstic information'? 0 LVL 1 Overall: Level 1 Message Active 3 days ago Author Comment by:nimdatx2009-05-19 Yes I have CSG and below is the diagnostic report. Hope this will be helpful. Now today I had to reboot the server and again I recieved the same errors this install was the latest 4.0 (previous issue had 3.0 but since server needed to be Suggested Solutions Title # Comments Views Activity Copy or move VMs - Post vmware upgrades with locally attached storage. 8 68 47d Citrix XenApp and Microsoft CALs 6 46 48d Citrix http://discussions.citrix.com/topic/354620-citrix-xenapp-65-server-http-400-bad-request-secure-access-gateway-issue/

http[s]://servername.fullyqualifieddomain:8080/scripts/ctxsta.dll 1302-354620-1828100 Back to top Gregory McDonald Members #8 Gregory McDonald 12 posts Posted 12 August 2014 - 12:42 PM that is working fine - I have a STA identifier number....I Once you set this value, reboot your server and check for a “userenv.log” file in the %SystemRoot%\Debug\UserMode\ folder. The Citrix servers sent HTTP headers indicating that an error occurred: 400 Bad request. if not just uninstall the citrix webinterface and install it again to see if that helps. 1242-270983-1484368 Back to top Richard Semock Members #16 Richard Semock 70 posts Posted 02 August

Once I changed to gateway direct, HTTPS works, but can not access apps from either http/https. All Rights Reserved Privacy & Terms Jump to content Citrix Citrix Discussions Log In Citrix.com Knowledge Center Product Documentation Communities Blogs All CategoriesAppDNAArchived Products (includes End of Life)Citrix CloudCitrix Connector for When IIS is preinstalled by windows, I can at least get to the citrix welcome login screen but it wont log me in as anonymous. Windows logs dont have any errors including security audits.

I do not know where to make that change. 1359-261742-1446723 Back to top Nicholas Barsotti Members #4 Nicholas Barsotti 11 posts Posted 25 March 2010 - 07:06 PM I fixed my The data field contains the error number."I assume this has something to do with the XML services and IIS not playing nicely together. The specified Citrix XML Service could not be contacted and has been temporarily removed from the list of active services. [Unique Log ID: d3ac9ece] 1351-274350-1499188 Back to top Donovan Martin Members http://discussions.citrix.com/topic/270983-malfunction-on-web-interface-management-console/ I've checked for firewall issues, permissionsand other things that could be blocking and haven't found anything.

This includes loading user profiles and applying GPOs. This message was reported from the XML Service at address http://qa6-8er2:8080 [com.citrix.xml.NFuseProtocol.RequestAddress]. [Unique Log ID: cb631f89] 1242-270983-1484687 Back to top Jan Jonker Members #19 Jan Jonker 205 posts Posted 02 August tom mallard analyst/architect, SDE Reply timallard Member 260 Points 156 Posts Re: Webservice giving HTTP status 400: Bad Request error Sep 13, 2007 02:42 PM|timallard|LINK More info: The webmethods work without EOF 0 LVL 8 Overall: Level 8 Citrix 8 Virtualization 2 Message Expert Comment by:LKaushal2009-05-20 Why you have Acces Mode = Indirect under Web Interface Web Interface ------------- Access

Join & Ask a Question Need Help in Real-Time? https://devcentral.f5.com/questions/citrix-xenapp-65-server-with-csg-http-400-bad-request-error Windows event log says this:Site path: C:\inetpub\wwwroot\Citrix\XenApp.The Citrix XML Service object was not found: 404 Not Found. Then you can narrow this downby breaking the logon process down into four chunks: User clicks an icon in Web Interface, causing theserver to build a custom ICA file and sends Attached Files one moment.JPG 42.73K 0 downloads 1242-270983-1483336 Back to top Jan Jonker Members #10 Jan Jonker 205 posts Posted 28 July 2010 - 07:28 AM And the log files do

The code for this hasn't changed but this all started in late August and I still haven't found out why. weblink Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer? In this video tutorial we have explained step by step installation of Citrix XenApp 6.5 Server on Windows Server 2008 R2 is explained in this video. I can't see anything else that would affect things ...

Featured Post How to run any project with ease Promoted by Quip, Inc Manage projects of all sizes how you want. so i'm really not sure what's going on. MobileIron Bridge fills Windows 10 application deployment void MobileIron Bridge, a new add-on service, expands IT's Windows 10 application deployment options. http://permamatrix.net/http-error/http-error-unsupported-http-response-status-400-bad-request.html at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.ReadResponse(SoapClientMessage message, WebResponse response, Stream responseStream, Boolean asyncCall) at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.Invoke(String methodName, Object[] parameters) at CocamarCentralService.wsB2BProcessor.B2BProcessor.GetJobListByCurrentStatus(AutomationMessageTypes status, Int32 lastMessageDuration) at CocamarCentralService.Service1.mB2bTimer_Elapsed(Object sender, ElapsedEventArgs e) tom mallard analyst/architect, SDE Reply timallard Member

When I look at windows error log I see a message that says "The World Wide Web Publishing Service (WWW Service) did not register the URL prefix http://*:80/ for site 1. Could you double check if the FQDN of the STA URL you have configured in WI is correct and similar to secure gateway. 0 LVL 1 Overall: Level 1 Message Could you pleaes go into a little more detail on how you changed the XML service port.

I have tested this on Xendesktop 7.1 and PS 4.5 running simultaneous… Citrix Citrix XenDesktop 7.6 Citrix Policies Graphics Article by: Brian Citrix XenDesktop 7.6 Citrix Policies Graphics Citrix Virtualization How

Want to Advertise Here? I have a website calling a function of a webservice1 which calls a function of a webservice2. the Namespace is set correctly.. This allows you to see exactly what’s happening and where the hold-up could be. 09:25:30:606 UnloadUserProfile: Entering, hProfile = 09:25:30:606 UnloadUserProfile: In console winlogon process09:25:30:616 UnloadUserProfileP: Entering, hProfile = 09:25:30:616 CSyncManager::EnterLock

A $3,000 hardware upgrade to the domain controller saved this company 45 seconds on every user logon across 20 Terminal Servers. Site path: c:\inetpub\wwwroot\Citrix\XenApp. Attached Files isserr.JPG 166.07K 0 downloads 1242-270983-1483663 Back to top Jan Jonker Members #12 Jan Jonker 205 posts Posted 28 July 2010 - 11:00 PM It looks like port 80 is his comment is here All Rights Reserved Privacy & Terms Jump to content Citrix Citrix Discussions Log In Citrix.com Knowledge Center Product Documentation Communities Blogs All CategoriesAppDNAArchived Products (includes End of Life)Citrix CloudCitrix Connector for

tom mallard analyst/architect, SDE Reply timallard Member 260 Points 156 Posts Re: Webservice giving HTTP status 400: Bad Request error Sep 11, 2007 05:57 PM|timallard|LINK More info, this is the error Please let me know if still have problem. Privacy Load More Comments Forgot Password? If you were set to "share with IIS/port 80" then I could see more potential for issues than if you started out with an alternate port. 0 LVL 6 Overall: