Home > Http Error > Http Error 400 Bad Request On Blackberry Device

Http Error 400 Bad Request On Blackberry Device

Need a specific BB10 AutoLoader? Expand BlackBerry Solution Topology - BlackBerry Domain - Component View - MDS Connection Service. Covered by US Patent. This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other. this contact form

Click Clear History, and then click Clear for Content Cache, Pushed Content, and Cookie Cache. All rights reserved. Proposed as answer by Evan LiuModerator Thursday, September 23, 2010 6:38 AM Marked as answer by Xiu Zhang Friday, October 08, 2010 6:16 AM Wednesday, September 22, 2010 5:11 PM Reply Send me a private message. ...................................................... ...................................................... learn this here now

If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Firefox 1. One of my IT guys tried calling t-support, but they tried to hit us up for an $800 contract- I work for the world's cheapest bank, but that's for another post.

Weird Offline « Where did my e-mail go?? | Voice only, WAP browser not there? » Thread Tools Show Printable Version Email this Page Posting Rules You may not post Forum New Posts FAQ Calendar Community Groups Albums Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts View Site Leaders Advanced Search Forum Smartphones BlackBerry Smartphones BlackBerry Apps & Downloads RIM's Go to Solution 15 Comments LVL 26 Overall: Level 26 BlackBerry 22 BlackBerry Prog 17 Smartphones 10 Message Expert Comment by:Gary Cutri2008-03-13 If the BES is connecting to the internet For more info click here.

Reply With Quote 07-12-2006,05:19 PM #3 r3nb72 Stack level 3 Join Date May 2006 PIN/ID 202a1a6f Posts 409 Re: Fix: HTTP 400 - Bad Request ~via BB (wap.pinstack.com)~ Im on BIS Reply

pinaklonkar CrackBerry Newbie Posts 5 Posts Global Posts 68 Global Posts 05-20-10,09:55 AM #14 My BlackBerry Storm 2 9550 did the same until I changed the browser THANK YOU THANK YOU THANK YOU!!! http://forums.crackberry.com/blackberry-curve-83xx-f52/http-error-400-bad-request-50484/ Yes, and its not even the addy's I type, it's also the links I follow.

Do you have MDS enabled when you installed the BES. CrackBerry Forums News & Rumors Help & How To Question & Answer Contests Free Ringtones Free Wallpapers BlackBerry Phones Shop Accessories Best BB10 Apps Gallery Tip Us On News Download our Reply With Quote 11-02-2006,08:51 AM #8 jchapman01 Stack level 3 Join Date Oct 2006 PIN/ID 24a51ff4 Posts 333 Re: Fix: HTTP 400 - Bad Request ~via BB (wap.pinstack.com)~theres no more surefire Select Settings under the "Browsing history" section in the General tab 3.

Click Edit Connection Service Properties. Btw- a few of the 20 ppl on the BES have 7100s and their browsers seem to work fine. We do not use a proxy server to connect to the web so that is not the issue. Reply dheser CrackBerry User Posts 12 Posts Global Posts 14 Global Posts PIN the tail on the donkey 07-12-08,10:36 AM #9 I am getting the same thing...HELP!

Select the Connection Service tab. weblink it just started happening with no changes being made to the server or handheld. Btw- a few of the 20 ppl on the BES have 7100s and their browsers seem to work fine. Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

But the ability to create custom scanning profiles al… Document Imaging Document Management OCR Images and Photos Photos / Graphics Software Rename and move Database and log to new volume in Someone please help. I recommend you start a new thread over in the proper section for your device: http://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-Classic/bd-p/BlackBerryClassic#nobanner And also be aware of what this site is, and isn't...especially in regards to your http://permamatrix.net/http-error/http-error-400-bad-request-on-my-blackberry.html Same here, we run 8 * 7100s where browsing is not a problem my director just got a 7100g and it comes up with the same error...

I bought a new phone recently and had this problem. replaced it and the problem went away.. 0 Write Comment First Name Please enter a first name Last Name Please enter a last name Email We will never share this with If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button.

Our BES was already at 4.0.

We only have 20 users on the BES but apparently I'm the only one who wants to access the web (all senior execs that are still looking for the 'any' key). Opera seems to work fine. Is there a way to make Opera the default browser? Go to the Privacy tab 3.

What bb models is this happening on and what are the os levels? I tried the above fix but no go - any other ideas i have an 8700C using BES 4.0 Thanks! I would contact their support. his comment is here Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!New to the Community?

Report Inappropriate Content Message 3 of 4 (1,052 Views) Reply 0 Likes sdgardne Hall of Famer III Posts: 57,810 Registered: ‎11-28-2008 My Device: PRIV (6.0.1/AAG853), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1917) My Carrier: Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required! What's New? To delete the cookies, just select and click "Remove Cookie" 6.

Invalid URL. Toggle navigation Enterprise Software Smartphones BBM IoT Apps Software Support Shop BlackBerry Knowledge Base Search Support BlackBerry Knowledge Base Article English English Français Español BlackBerry Knowledge Base "HTTP 400 - Is this related to the HTTP '400' msg? Can someone tell me what 'HTTP Error 400: Bad Request' when trying to use my Blackberry browser through my company's BES means.

HteeteeP://MJ/ (this is not the website i was going to!) The following error was encountered. Clean (Wipe) an Encrypted Disk on Windows → How to Fix the "400 Bad Request" error message from a website Posted on October 24, 2012 by Timour Rashed Problem: Whenever you Here's a handy site that outlines it in more detail: http://www.checkupdown.com/status/E400.html I was receiving this same error on my 7290 after upgrading it to OS 4.0, and trying to use the You do need MDS as a proxy to connect to the web Offline 01-04-2005, 09:29 AM #3 (permalink) foobar No longer Registered.

Showing results for  Search instead for  Do you mean  All New Topics | All New Posts Device Support Forums BlackBerry powered by Android Smartphones (PRIV, DTEK50) BlackBerry Hub+ BlackBerry® 10 Smartphones I know of at least 3 of my friends who are gettign it after upgrading to 4.5. Privacy statement  © 2016 Microsoft. works fine on Internet explorer I have already tried the following and it did not fix it: On the BES under MDS properties ensure "Support HTTP Authentication" is set to TRUE..

Leave your commentsPost comment as a guestName (Required):Email 0 Submit CommentAgree toterms and condition.CommentsNo comments foundSearchImprintCopyright © 2004 - 2016 lotus-expert.com, unless otherwise noted. Click here. If the web address appears to be entered correctly, then the issue can usually be resolved by clearing your browser's cache and cookies.