Home > Http Error > Http Error 0 Occurred When Trying To Fetch

Http Error 0 Occurred When Trying To Fetch


Log in or register to post comments Comment #58 donquixote CreditAttribution: donquixote commented November 21, 2009 at 10:15am @andypost (#55): I tried with 2.36, and this worked (but not 2.28). Log in or register to post comments Comment #122 my-family CreditAttribution: my-family commented February 26, 2010 at 7:13am In my case, the error is the same both with "www" and without Here's the exact error I'm getting in case that's beneficial: An HTTP error 0 occured Filefield/ahah/council_member/field_council_image/0 My file path is sites\default\files\imagefield_thumbs Log in or register to post comments Comment #99 Rush_iam If you don't click the update button, but instead, preview or save. http://permamatrix.net/http-error/an-error-occurred-on-the-server-when-processing-the-url-please-contact-the-system-administrator-iis7.html

often it occurs because something goes wrong on the drupal side, or devel injects a header. Few weeks before, I also had similar issues with Firefox. share|improve this answer answered May 17 at 6:38 Joshua Rastetter 112 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign It seems like one out of every 15 tries, it will actually upload the image and I get the imagemagic conversion output.

Http Error 0 Occurred When Trying To Fetch

nor mem. I have working on it for 100hrs and now all browser are working except chrome...And I will give up chrome..advise the user to change the broswer because of this -the happiest I don't know why tis causing this problem, for now I justed removed ".js" from the list. $conf['fast_404_exts'] = '/.(txt|png|gif|jpe?g|css|ico|swf|flv|cgi|bat|pl|dll|exe|asp)$/i'; Log in or register to post comments Comment #125 droshani CreditAttribution: Log in or register to post comments Comment #127 nomad-drupal CreditAttribution: nomad-drupal commented May 12, 2011 at 6:21am After spending several hours chasing the "upload/js" ghost, comment #37 solved my "an

In their online documentation, there's no need to add "Options +FollowSymLinks" -> this generates an 500 error. I've uploaded files before with no issue, but I can't seem to upload them any more. Log in or register to post comments Comment #57 Dries CreditAttribution: Dries commented November 21, 2009 at 8:57am I agree that we should try to upgrade to the latest version instead. Drupal should automatically set a tmp directory for you, but it would help to just confirm that it is setup and working for you, visit admin/settings/file-system, and make sure that the

See #248146: File upload throws error on attach only when FCKeditor is on page. I am new to drupal and i don't know how to continue. My solution was to hack autocomplete.js (I know it's bad but i have had to find a very quick solution) for calling a php proxy. https://www.drupal.org/node/297035 Joy !

will be redirected to http://www.example.com/...) # adapt and uncomment the following: # RewriteCond %{HTTP_HOST} ^example\.com$ [NC] # RewriteRule ^(.*)$ http://www.example.com/$1 [L,R=301] # # To redirect all users to access the site No matter how I hack the parameter of the URL, I always get 2.36. Please let me know if I can provide any more info. FF, IE7, and Chrome, all work fine, but the error occurs only on Opera10.

Unable To Retrieve Drupal Project From

ursaj commented April 18, 2010 at 11:59am I tried all methods described by cecshab, but nothing helps. https://www.drupal.org/node/659206 This also cause many different solutions. Http Error 0 Occurred When Trying To Fetch Heck if I know what's causing it :O. Http Error Code 0 Log in or register to post comments Comment #5 quicksketch CreditAttribution: quicksketch commented April 17, 2009 at 3:51am Status: Active ยป Postponed (maintainer needs more info) Log in or register to

The arguments can be checked in the page callback instead. check over here Comments Comment #1 mattwmc CreditAttribution: mattwmc commented May 12, 2010 at 5:57pm I get the same problem. Log in or register to post comments Comment #124 srobert72 CreditAttribution: srobert72 commented February 27, 2010 at 5:57am Subscribing Log in or register to post comments Comment #125 srobert72 CreditAttribution: srobert72 Two message boxes with "HTTP Error 0" and "Security warning: data is sent unencrypted..." appear. Http Error -1002 Occurred When Trying To Fetch

I've tried all exposed solutions, but I do not found why I have the upload error. Good luck ponticlaro Log in or register to post comments Comment #130 snovak CreditAttribution: snovak commented August 11, 2011 at 8:12pm I solved the problem in my case. Not looking forward to upgrading this mess to Drupal 7 :( Log in or register to post comments This worked!! his comment is here It was.

Even with the newest jquery.form.js I get the error. However every where else it works fine. So very, very odd.

Log in or register to post comments Comment #124 Canadaka CreditAttribution: Canadaka commented February 4, 2011 at 3:54am I found what was causing my problem, it was a conflict with another

Log in or register to post comments Comment #109 skozik CreditAttribution: skozik commented February 17, 2010 at 4:54am I was getting this problem. will be redirected to http://example.com/...) # uncomment and adapt the following: # RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.example\.com$ [NC] # RewriteRule ^(.*)$ http://example.com/$1 [L,R=301] # Modify the RewriteBase if you are using Drupal in IMO we can solve more of these if we can get this patch in, and I'd like to start getting information even before the patch lands. Apparently there are two unrelated problems, that just have some similar symptoms: a) problems with memory_limit on shared hosting b) a quite obvious bug in jquery.form.js.

I enabled the imageapi_imagemagick module, made sure the convert path was correct, but all of the imageapi calls kept trying to still use the GD libraries instead of imagemagick (the "image_toolkit" Log in or register to post comments Comment #84 cyaneo CreditAttribution: cyaneo commented October 23, 2009 at 1:43pm Subscribing. Log in or register to post comments Comment #105 2dareis2do CreditAttribution: 2dareis2do commented August 5, 2010 at 11:03am Worked for me. weblink The files are stored inside the Bitcache repository, but something is going wrong and produces the: "An HTTP 0 error occurred. /aqua-sandbox/file_attach/js" I've increased memory up to the point of 128M,

Log in or register to post comments Comment #76 ginga8 CreditAttribution: ginga8 commented September 8, 2009 at 1:25pm I was also getting this same issue and fixed it by disabling a Cache has been cleared (with devel) Anyone has had a similar combination views + upload --> Error 0 upload/js? Any help? { "status": true, "data": "\x3cdiv class=\"ahah-new-content\"\x3e\x3cdiv class=\"form-item\" id=\"edit-field-image-0-wrapper\"\x3e\n \x3clabel for=\"edit-field-image-0\"\x3eimage: \x3cspan class=\"form-required\" title=\"This field is required.\"\x3e*\x3c/span\x3e\x3c/label\x3e\n \x3cinput type=\"hidden\" name=\"field_image[0][fid]\" id=\"edit-field-image-0-fid\" value=\"16\" /\x3e\n\x3cimg src=\"http://www.kentdev.responseactiondesign.com/sites/default/files/images/1...\" /\x3e\x3cdiv class=\"form-item\" id=\"edit-field-image-0-data-description-wrapper\"\x3e\n \x3clabel for=\"edit-field-image-0-data-description\"\x3eDescription: \x3c/label\x3e\n The site has been up and running since dec 2009.

It is also notable that the "catch(e)" code is, for some reason, not passing on the exception. "e" is set to undefined, and probably is the reason why the error has bizarre, but if anyone knows a work around, I'd love to know thanks in advance N Log in or register to post comments Comment #118 gary.evans CreditAttribution: gary.evans commented December 22, In Drupal.ACDB.prototype.search function (line 270) I added : if( db.uri.search("/taxonomy/autocomplete/")) db.uri = window.location.protocol + '//'+window.location.host + '/taxonomy-autocomplete-proxy.php?uri='+db.uri +'/'+ Drupal.encodeURIComponent(searchString); And i replaced : url: db.uri +'/'+ Drupal.encodeURIComponent(searchString), by : url: db.uri, I get the following results.

share|improve this answer answered Feb 18 at 3:33 karolus 211 add a comment| up vote 0 down vote I have been having the same issue since moving my site from a I couldn't find the line 517 One additional comment: Image is being uploaded into the folder.